Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Igazi gyerekparadicsom lehet a Balaton mellett

Hatalmas változáson mehet keresztül a zánkai Ifjúsági Tábor, ha az előzetes tervek megvalósulnak. A régi épületek felújítanák, vagy elbontanák és újakat építenének a helyére.

Jelentős változáson mehet keresztül a zánkai volt Úttörőváros, ha az előzetesen felvázolt tervek megvalósulnak. Az intézmény még 1970-es években épült, és a létesítmény több szempontból is különleges, például a nyitás óta a zöldfelületének elemei összefüggő rendszerré érettek, és terület kiemelt értékét jelentik. Az Ifjúsági Központ a rendszerváltást követően is működött ugyan, de mára elavultsága és leromlott műszaki állapota miatt megújulásra szorul.

A Vikár & Lukács építésziroda terveiben egy minden igényt kielégítő, igazi gyerekparadicsom szerepel. Az előzetes beépítési terveket és építészeti koncepciót az Erzsébet Vagyonkezelő Kft megbízásából készítették még 2015-ben. A koncepció szerint a tábor funkcionálisan is megújulna, részben a meglévő épületállományt bontanák el, részben pedig felújítanák őket, valamint új házak is felhúzásra kerülnének.

A galériában található képek a Vikár & Lukács építésziroda honlapjáról származnak.

Ifjúság Központ, Zánka

Ifjúság Központ, Zánka (galéria, 6 kép)

Forrás

Főlap Ingatlan Igazi gyerekparadicsom lehet a Balaton mellett

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1136
Cikkmegtekintések találatai
327336

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 13 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz