Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Várják a terveket az új velodromra

Várják a terveket az új velodromra
A Közbeszerzési Értesítőben megjelentek szerint tervpályázatot írt ki a KKBK Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Zrt. a volt gázgyár területén helyet kapó kerékpáros versenypálya (velodrom) megtervezésére - írja a Napi.hu.

A létesítmény megépítésére a KKBK szerint azért van szükség, mivel jelenleg Magyarország nem rendelkezik a nemzetközi sportszövetségi előírásoknak megfelelő pályakerékpáros versenypályával. A Millenárison található pálya már elavult, műszakilag nem alkalmas arra, hogy versenyt rendezzenek rajta, valamint a nemzetközi elvárásoknak sem felelnek meg a paraméterei - írja a lap.

A pályázaton összesen 20 millió forintot osztanak ki, a legmagasabb díj 8 millió forint lesz, míg a díj legkisebb összege 1 millió forint. A végleges terv elkészítésekor kiírt közbeszerzésen a mostani pályázat díjazottjai vesznek majd részt. A dokumentumok beadási határideje május 30.

A velodrom megépítése eredetileg a 2024-es olimpiai pályázatban szerepelt, de annak visszavonása után kérdésessé vált a megvalósulása. A létesítmény azonban egyike lehet azoknak, melyek végül olimpia nélkül is felhúzásra kerülnek.

Forrás

Főlap Ingatlan Várják a terveket az új velodromra

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332448

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 68 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz