Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Nem találtak kivitelezőt a Magyar Zene Háza építéséhez

Nem találtak kivitelezőt a Magyar Zene Háza építéséhez
Nem hozott eredményt a Magyar Zene Háza kivitelezésére kiírt közbeszerzési pályázat, ezért a továbbiakban tárgyalásos eljárásban folytatja a kivitelező kiválasztását a Városliget Zrt. Az építőipari munkaerőhiány tehát a Liget Budapest projektet is érinti, a Városliget Zrt. azonban a parkfejlesztéshez kapcsolódó feladatok felgyorsítását tűzte ki célul - írja a Magyar Idők.

A Magyar Zene Háza építése - a lap információi szerint - csak az év második felében kezdődhet meg, az eredetileg tervezetthez képest később, mivel nem lett eredményes a kivitelezésére kiírt pályázat, a tervezett összeget meghaladó ajánlatok miatt. A kivitelezésre öt hazai építőipari cég adott be pályázatot, a kivitelező keresés ezután tárgyalásos eljárásban folytatódhat. Erre a fordulóra minden korábban ajánlatot adó céget meghívnak, és remélik, hogy a Városliget Zrt. komoly áralkut tud elérni.

A Magyar Zene Házát a világhírű Sou Fujimoto tervezte, aki feladta a leckét a kivitelezőknek, például a 12 méter magas egybefüggő üvegtáblákkal. Az építés drágaságában azonban nem csak a különleges elemek játszanak szerepet, hanem az építőipart sújtó munkaerőhiány is.

Forrás

Főlap Ingatlan Nem találtak kivitelezőt a Magyar Zene Háza építéséhez

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1136
Cikkmegtekintések találatai
327367

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 40 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz