Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Hamarosan minden országhatárig autópálya vezet majd

Hamarosan minden országhatárig autópálya vezet majd
Kivétel nélkül folytatódnak az olimpiára tervezett közlekedési projektek - nyilatkozta a Magyar Időknek Homolya Róbert, a fejlesztési tárca államtitkára, aki arról is beszélt, hogy 2470 milliárd forint forintért az utóbbi évek legnagyobb gyorsforgalmi fejlesztési programja valósul meg 2022-ig.

A gyorsforgalmi utak fejlesztésére fordítandó összeg 45 százaléka uniós forrás, a fennmaradó 55 százalék költségvetési pénz. A munkálatok eredményeként valamennyi megyeszékhely elérhető lesz gyorsforgalmi úton, a sztrádák pedig 2022-re az országhatárig vezetnek majd, ami mintegy 900 kilométer autópálya, autóút vagy gyorsút megépítését jelenti.

A program részeként kiépül a kötött pályás kapcsolat a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre, háromsávosra bővül az M1-es és M7-es autópálya, és megépül a Galvani úti híd. Az említett fejlesztések jelenleg az előkészítés szakaszában vannak, ha ezzel a munkával végeznek, akkor lehet döntéseket hozni a megvalósításról és a finanszírozásról.

A repülőtéri vonatok a Keleti vagy a Nyugati pályaudvarra futhatnak majd be és a kormány arról is döntött, felújítják a két fejpályaudvart is. Az Esztergom és az M1-es út közötti gyorsút nyomvonaláról a közelmúltban döntött a kabinet. Emellett új Duna-híd épül Komáromban, amiről a nyáron írhatja alá a szerződést a magyar és a szlovák kormányfő.

Emellett a Magyar Közút beruházásában 140 milliárd forintért javítanak meg mintegy ezer kilométernyi útszakaszt 2018-ig. Ezek között van 60 méteres bekötőút és több kilométeres autópálya-szakasz, néhány tíz millió forintos, illetve több milliárdos projekt. Az előkészítés már többnyire lezajlott, a nyár folyamán nekifoghatnak a munkának a kivitelezők.

2016.09.26 15:55 Pár év, és minden irányban autópályán mehetünk a határig

Forrás

Főlap Ingatlan Hamarosan minden országhatárig autópálya vezet majd

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332395

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 45 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz