Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Több ezer lakásból lehet válogatni, de hol a legolcsóbb?

Egy évtizede nem látott lendületet vett 2016-ban a budapesti lakásépítési piac. A korábbi évekhez képest jelentősen több építési engedélyt adtak ki, így a legfrissebb előrejelzések szerint idén még a tavalyi 10 ezernél is több új lakás épülhet. A növekvő kínálattal lépést tartó kereslet felfelé nyomja az árakat, de még mindig vannak megfizethető lakások. A márciusi LAKÁS 2017 kiállításon ismét több ezer ingatlanból válogathatnak az érdeklődők.

Fellendült a lakáspiac Magyarországon 2016-ban: 9994 új lakás épült, ami 31 százalékkal több, mint egy évvel korábban.

A konkrét projektindítások mellett a kiadott lakásépítési engedélyek és az új lakások építésére vonatkozó bejelentések együttes száma is nőtt. Ez pontosan 31 559 volt, ami több mint két és félszerese a 2015-ös évinek


- derül ki a KSH legfrissebb adataiból, ami egyben azt is jelenti, hogy idén folytatódik a lakásépítési boom. Tavaly év elején jelentős áfacsökkentés jött, a CSOK pedig azok érdeklődését is felkeltette, akik korábban nem gondolkoztak költözésben.

A lakásvásárlási lehetőségek útvesztőiben segít eligazodni a Portfolio Csoport által szervezett LAKÁS 2017, Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci kiállítása és vására. A rendezvény kiemel témája a hazai lakáspiac és az új építésű lakóparkok előtt álló lehetőségek és kihívások, részletezve az árak, a támogatások, a hitelek, a műszaki fejlődés lehetőségeit és irányait, illetve a szektort komolyan érintő munkaerőpiaci kihívásokat. A rendezvény március 24 és 26 között lesz Millenárison, a péntekről vasárnapig tartó kiállításra a belépés ingyenes.

Több ezer lakásból lehet válogatni, de hol a legolcsóbb?


Aki új társasházi lakást vásárolna Budapesten, nagyjából 6500 ingatlan közül választhat. A megnövekedett kereslethez igazodva folyamatosan növelik a kínálati árat a lakások eladói, noha az áremelés mértékéből visszavettek az elmúlt három-négy hónapban.

Míg a főváros kedvező elhelyezkedésű részein egyre magasabbak az árak, addig 10-20 kilométerrel arrébb töredék áron lehet akár komplett családi házat vásárolni.

A főváros peremén található kisebb társasházakban, sorházakban szintén jóval olcsóbbak a lakások - itt még általában négyszázezer forint alatt lehet egy négyzetméterhez jutni.

Több ezer új ingatlan, eladó lakások, házak és telkek, valamint a legjobb albérletek várják a lakásexpo látogatóit a Millenárison. A legnagyobb fejlesztők lesznek a kiállítók között, például az OTP Ingatlan, a Cordia, a Biggeorge, a Sasad és még sokan mások. A megfizethető lakásprojektekből is lehet majd válogatni, mint a Metrodom Park, a Lőportár utcai társasház projekt vagy a City Home, illetve exkluzívabb fejlesztésekből is, mint a BudaPart, a Klauzál Residence, a Csillaghegy Residence és a Rokolya Residence. A kifejezetten az olcsó lakások iránt érdeklőknek is érdemes ellátogatni a rendezvényre, amely egy tető alá hozza a lakásközvetítő hálózatokat, a bankokat, a lakástakarék-pénztárakat, a biztosítókat és a szolgáltatókat.

Forrás

Főlap Ingatlan Több ezer lakásból lehet válogatni, de hol a legolcsóbb?

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332878

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz