Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Egyedülálló​ könyv érkezett: Tények és tévhitek a lakáspiacról

Egyedülálló kötet jelenik meg a Portfolio könyvesboltjában és egyúttal Magyarországon is, ZILLOWSZTORIK - Lakáspiaci tények és tévhitek címmel. Spencer Rascoff és Stan Humphries, a Zillow ügyvezetője és vezető közgazdásza tengernyi adaton végzett (big data) elemzésekkel alátámasztott, tanulságos, ugyanakkor nemegyszer meglepő válaszokat adnak a lakáspiaccal kapcsolatos számtalan kérdésre.

Arra bátorítanak bennünket - függetlenül attól, hogy eladóként, vevőként, bérlőként vagy bérbeadóként jelenünk meg a lakáspiacon -, hogy érzelmeink helyett a tényekre és összefüggésekre figyelve hozzunk megalapozott és tájékozott döntést az otthonunkat érintő legfontosabb helyzetekben.


Kinek szól ez a könyv? Annak, aki tudni szeretné:
  • milyen hirdetési ár vezet a legmagasabb eladási árhoz és a leggyorsabb értékesítéshez;
  • hogyan lehet elkerülni a hirdetés szövegezése során a súlyos százezrekbe kerülő csapdákat;
  • mikor érdemes meghirdetni az eladó otthont;
  • miért kifizetődőbb eladás előtt a konyha helyett a fürdőszobát felújítani;
  • hogyan tekinthetünk otthonunkra mint befektetésre;
  • miért nem érdemes a legjobb környék legrosszabb házát megvásárolni;
  • mekkora a lakáspiaci közhelyek, városi legendák és mítoszok valóságtartalma;
  • és persze mindenkinek, aki ingatlantulajdonosként, bérlőként vagy befektetőként szeretné szórakozva megismerni a lakáspiac működését.

Egyedülálló​ könyv érkezett: Tények és tévhitek a lakáspiacról


A ZILLOWSZTORIK az Ingatlanról Okosan könyvsorozat első kötete. Az A4C Books kiadó az ELTINGA Ingatlanpiaci Kutatóközpont szakmai támogatásával olyan sorozatot szándékozik útjára indítani, amely szakmailag megalapozott, tényeken alapuló, mégis szórakoztató könyveket juttat el az ingatlan témája iránt érdeklődő magyar olvasóközönséghez. A sorozat második kötete az ZILLOWSZTORIK-hoz témájában szervesen kapcsolódó Lakáspiaci Mozaik - számok nyelvén a magyar ingatlanpiacról. Az ELTINGA szerkesztésében megjelenő kiadvány a magyar lakáspiacot mutatja be az aktuális piaci sarokszámok alapján. A LAKÁSPIACI MOZAIK-ot a ZILLOWSZTORIK minden vásárlója ingyenesen megkapja rendeléséhez.

A Zillow-ról

A 2006-ban alapított, seattle-i székhelyű Zillow (link: www.zillow.com) a lakáspiac világszinten leginnovatívabb vállalkozása, voltaképpen az ingatlanos szakma és az internet házasságából született csodagyerek.
A zillow.com nem csupán teljes körű ingatlanszolgáltatást nyújt az oldal látogatóinak, hanem a világ legnagyobb - több mint 110 millió amerikai lakóingatlan aktuális adatait és becsült értékét tartalmazó - lakáspiaci adatbázisával büszkélkedhet. A szerzők erre a hatalmas információhalmazra támaszkodva vezetik végig az olvasót a lakáspiac legfontosabb és legszínesebb kérdésein.

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.Forrás

Főlap Ingatlan Egyedülálló​ könyv érkezett: Tények és tévhitek a lakáspiacról

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1138
Cikkmegtekintések találatai
327581

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz